Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UWAGA] Mikołajkowy Blok Reklamowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz pomóc chorym dzieciom?

6 grudnia, tuż przed Wydarzeniami o 18.45 włącz POLSAT!

MIKOŁAJKOWY BLOK REKLAMOWY - JUŻ PO RAZ DZIEWIĄTY!

Mikołajkowy Blok Reklamowy to wyjątkowa okazja, aby pomóc potrzebującym dzieciom - podopiecznym Fundacji POLSAT. Jak co roku, by pomagać wystarczy włączyć Telewizję POLSAT 6 grudnia o 18.45, tuż przed Wydarzeniami i obejrzeć specjalnie przygotowany blok reklamowy.

Wpływy z Mikołajkowego Bloku Reklamowego obliczone na podstawie wyników oglądalności, przekazane zostaną na leczenie i rehabilitację chorych dzieci - podopiecznych Fundacji POLSAT. W tym roku Mikołajkowy Blok Reklamowy będzie już ósmą okazją do pomocy potrzebującym dzieciom. Pomocnikami, Świętego Mikołaja, w którego jak co rok wciela się, wybitny aktor Krzysztof Kowalewski, będą przedstawiciele różnych zawodów oraz wyjątkowo w tym roku dziennikarze redakcji Wydarzeń: Monika Zalewska, Piotr Czech, Grzegorz Kępka oraz Monika Miller z POLSAT News. Razem namawiać będą do wspólnego oglądania Mikołajkowego Bloku Reklamowego - co zwiększy wysokość kwoty, jaką reklamodawcy przekażą Fundacji POLSAT. Świętego Mikołaja w studiach POLSATU powita Jarosław Gugała - szef redakcji Wydarzeń.

Dotychczasowe siedem edycji kampanii Mikołajkowego Bloku Reklamowego przyniosło wsparcie dla podopiecznych Fundacji POLSAT w wysokości prawie 6,5 mln złotych! Kwota ta w całości została przekazana na leczenie i rehabilitacje dzieci.

Fundacja POLSAT, jedna z największych organizacji pozarządowych działających na terenie Polski, od piętnastu lat kieruje swoją pomoc do chorych dzieci i ich rodziców. Do dziś Fundacja POLSAT objęła swoją pomocą 16 859 małych pacjentów i wsparła finansowo 1028 szpitali i ośrodków medycznych w całym kraju, które zostały wyremontowane lub wyposażone w nowoczesny sprzęt medyczny. W sumie na cele statutowe Fundacja przekazała dotąd 167 471 892,23 złotych.

Opublikowano

Włączajcie! Jak wam szkoda kasy na sms,to przynajmniej włączcie telewizory na polsat,skoro i tak pewnie macie

je włączone 15 godzin dziennie.

Ja włączę na 3 telewizorach

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Normalnie cud, miód i orzeszki. Jestem jednak ciekaw ile z tego bierze polsat dla siebie. Bo w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo...

Opublikowano

Chcą żebyśmy oglądali a już na początku nas w chuja zrobili pisząc że wszystkie uzbierane pieniądze idą na chore dzieci. Może włączę, jak nie zapomnę.

Opublikowano

thanks za przypomnienie

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Budowniczy
Opublikowano

Właśnie, to dziś zapomniałem o tym ;p

Dzięki za przypomnienie, oczywiście że włączę.

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Wszyscy z Was oczywiście włączą telewizory, nie wierze. Zapewne dzień po będzie "zapomniałem". Popieram takie akcje, lecz nie ludzi piszących czego to oni nie zrobią, Czyny mówią więcej niż słowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...